Delko Mo AS

Budbil

Vi har dyktige medarbeidere og en bred bilpark som gjør at vi kan tilby alle typer budbiltjenester

Ekspressleveranser

Om du har et transportbehov og tiden er knapp, ikke nøl med å ta kontakt. Vi tilbyr ekspressleveranser, store og små, til nært og fjernt.

Fast rutetrafikk

Delko har store og små kjøretøy i fast trafikk rundt om i distriktet. Vi har daglige ruter til blant annet Bodø, Brønnøysund, Mosjøen og Tärnaby.

Bilfrakt

Vi kan på vegne av bilforretninger, privatpersoner eller bedrifter transportere biler fra a til b med vår bilfrakter. Kjøretøyet har en kapasitet på 2 personbiler eller eventuelt én større varebil.

Bilutleie

Som lokal representant for Sixt leier vi ut et bredt utvalg av person- og varebiler til bedrifter og privatpersoner.

Delko Mo AS

Delko Mo AS kan tilby alle typer budtjenester. Enten det er hente- og bringetjenester, pakkedistribusjon, avisdistribusjon, frakt av pallegods, verditransport, ekspressfrakt, thermotransport, biltransport eller annet. Vi opplever at kundene våre er fornøyde med tjenestene vi leverer, noe som har ført til flere gode og langvarige samarbeid.

Dersom det skulle være spesielle behov, har vi mulighet til å skreddersy våre budtjenester i forhold til hver enkelt kundes behov. Vi har erfaring med ekspresstjenester til- og fra hele Norden. Etter mer enn 20 år i bransjen har vi en solid kompetanse, fornøyde kunder, et godt rykte og gode referanser!

Siste fra Facebook

0
14
0

God jul til våre kunder, samarbeidspartnere og leverandører hilsen alle oss i Meyership!

Les mer
0
31
3

God helg hilsen oss sliteran i Meyership!

Les mer
0
33
0

Flagget er hjemme i Mo i Rana. Vi er stolte av å få arrangere denne vegg-til-vegg transporten! #fr...

Les mer
0
11
0

Historisk dag for lakseeksport fra Nord-Norge. Gratulerer til alle involverte!

Les mer